Hakkımızda

img
Lark Gıda

Hakkımızda

Şirket, 2015 yılında Dış Ticaret Şirketi olarak 2017 yılında kurulmuş olup, fabrikayı 20.000 m² kapalı alanda kurmaya başladık. Ancak, kesinlikle deneyimlerimiz uzun yıllar üretim satış ve pazarlama faaliyetlerine dayanmaktadır. Bu büyük yatırımı planlarken, alanında lider bir firma olma emin olmak için kapsamlı bir çalışma yaptık.


Her pazar talebine uyacak ve adapte olacak dinamik bir yapı oluşturmak ilk yolumuzdu, bu, dünya çapında değişen pazar ihtiyaçlarını karşılamayı kolaylaştıran, üstün teknolojiye sahip tam otomasyon sistemine sahip tesisleri benimsemenin kaynağıydı.
Bisküvi, Gofret, Marshmallow Bisküvi ve Kek olmak üzere 4 kategoride yıllık 70.000 ton kapasiteye sahip, son zamanlarda çikolata ve şekerleme ekleyeceğiz.

 

İş danışmanları, Türkiye'deki gıda endüstrisinin doymuş olduğunu ve yeni girenlerin çok büyük engellerle karşı karşıya olduğunu söylüyor. Bizim için, Lark'ta bu engeller, kurulmuş fabrika zincirleri ve otomatik satış makineleri için ciddi. Yine de buna inanmıyoruz, müşteri hizmetleri anlayışımıza ve satış sonrası hizmetlere güvenmemize ek olarak yönetim, süreç ve pazarlama becerilerimize içtenlikle inanıyoruz.
Slogan : HAYATIN HER ANINDA KENDİNİZİ ŞİMARTMAK İÇİN TATLI ATIŞTIRMALIKLAR...


POLİTİKAMIZ

Bisküvi, gofret, ve kek üretimi alanında hizmet vermekte olan LARK GIDA AMB. İNŞ. SAN. TİC. LTD. ŞTİ. Yönetim Sistemleri’ ni sürekli uygulamak ve iyileştirmek konularında aşağıda verilen ilkeleri Politikası olarak benimsemiştir.

  • •Müşteri şartlarına uyma ve beklentileri karşılama yolu ile tam müşteri memnuniyetinin sağlanması.
  • •Gıda Güvenliği ve Kalite sistemlerinin daha iyiye gidecek şekilde sürekli iyileştirilmesi.
  • •Tam hijyenik koşullarda üretim yaparak Güvenli Gıda Sunumu.
  • •Ürünlerimizle ilgili Mikrobiyolojik, Kimyasal ve Fiziksel tehlikeleri tam olarak kontrol altına almak.
  • •Üretimin her aşamasını kontrol altında tutarak, problemleri ortaya çıkmadan önlemek.
  • •Belirlenen hedeflerin gerçekleşmesi için özverili çalışmak ve bunların takibini yapmak.
  • •Sürekli Eğitim ile kaliteyi en üst düzeye çıkarmak.
  • •Müşteri isteklerine, İslami Kurallar ve Türk Gıda Kodeksine uygun güvenli ürünler üretmek.
  • •Yönetim Sistemleri hedeflerinin oluşturulması ve gözden geçirilmesi için bir çerçeve sunmak.
  • •Yönetim Sistemlerinin sürekli iyileştirilmesine bağlı kalmak.
  • •Maliyet etkin bir kontrol altyapısı ile bilgi güvenliği seviyesini zaman içinde korumak ve iyileştirmek.
  • •Kurum itibarını geliştirmek, bilgi güvenliği temelli olumsuz etkilerden korumak.

Öngörülen kalitede,
Programlanan sürede,
Planlanan ve ihtiyaca uygun kaynaklarla,
Sürekli gelişen çalışan kadrosu ve teknolojiyle başarının devamlılığını sağlamak.